else

Vil du gerne have at din dyrlæge kommer hjem til dig?

Velkommen til mobildyrlægen.

OBS: Jeg holder ÅBEN KLINIK d. 19. og d. 30. december fra kl. 9-17. Her har du mulighed for at møde op i klinikken og få gode råd og vejledning til hvordan du og dit kæledyr får en rolig jul og nytår.

Der vil også på disse dage være mulighed for at købe diverse produkter og medicin til at berolige dit kæledyr med til nytår. BEMÆRK at du skal medbringe dit kæledyr, hvis du ønsker beroligende medicin, og jeg ikke kender dit kæledyr i forvejen.

 

Velkommen til mobildyrlægen.

Mange dyr er meget utrygge ved at komme til dyrlæge og bliver nervøse og stressede, når de nærmer sig klinikken. Her er jeg dit alternativ, da jeg kommer hjem til dig og undersøger og behandler dit kæledyr i velkendte og rolige omgivelser.

Har du svært ved at komme til dyrlægen af praktiske årsager, er jeg også et oplagt alternativ, og jeg er gerne fleksibel omkring tidspunktet.

Jeg tilbyder konsultation, behandling og vaccination af dit kæledyr i hjemmet og har udstyr i bilen, så jeg kan lave det meste. Min ambition med min praksis er: Høj faglighed, tid og ro til dig og dit dyr, og en god oplevelse med dyrlægen.

Er den svære beslutning taget, tilbyder jeg også aflivning af dit kæledyr i trygge og rolige omgivelser hjemme.

Jeg har en lille klinik på min adresse, hvor jeg har mulighed for konsultationer og operative indgreb.

Jeg har base ved Lovrup, mellem Løgumkloster og Skærbæk, hvor jeg bor på en landejendom med min familie og vores klappe-kæledyr.

For mere information og booking ring:  24 80 20 15    eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg har mulighed for at aflive heste og landbrugsdyr, men kan desværre ikke undersøge og behandle disse, da jeg ikke har det rette udstyr i bilen, og jeg henviser til andre dyrlæger i området.

Ved visse operationer eller behov for røntgen er jeg nødt til at henvise til andre dyrlæger i området da jeg ikke har faciliteterne til rådighed. Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig så ring og få en snak.

 

 

VAGT - ring 24 80 20 15

Udenfor normal telefontid har jeg kun åbent for AKUTopkald.

Hverdagsaftener har jeg ikke vagt efter kl. 21. I weekender har jeg vagt når det kan lade sig gøre.

Nogle aftener og weekender henvises til andre dyrlæger i området. 

Ring-og du vil få besked via telefonsvarer.


OBS: der tillægges ekstra honorar + dobbelt kørsel, ved konsultationer i vagten.

Telefontid 

Mandag           8.00-15
Tirsdag            8.00-12
Onsdag            8.00-15
Torsdag           8.00-15
Fredag             8.00-15

 

Behandlinger

Sundhedsundersøgelse
Vaccinationer og titertest
Chipning, pas og attester
Medicinsk behandling
Kirurgiske indgreb
Aflivning
Tandrens, hund og kat (på min klinik)
Sterilisation/kastration af kat/hund
mm.