Jeg hedder Else Bang Henningsen. Jeg blev uddannet dyrlæge i 2009. Jeg har, siden jeg blev uddannet, arbejdet i blandet praksis, dvs køer, heste og kæledyr, men siden september 2014 primært med kæledyr. Jeg har løbende taget kurser, og har blandt andet dygtiggjort mig indenfor kirurgi, tandkirurgi og fysioterapi.

Jeg har altid haft lyst til at være selvstændig, og de seneste år har idéen om en kørende praksis ligget i baghovedet. En praksis, hvor der er god tid, så klienter og patienter får en rigtig god og behagelig oplevelse, og stadig med høj faglighed.

Jeg vil gerne være:

  • Dyrlægen til alle de mange klienter, der er kede af at se deres dyr blive bange, nervøse og stressede af at komme til klinikken/hospitalet.

  • Dyrlægen til dem, som har svært ved at komme til klinikken pga. manglende transportmuligheder eller andre praktiske årsager.

  • Dyrlægen til dem der bare vil have det nemt.
  • Dyrlægen til dem, der skal have aflivet et kæledyr, men som ikke har lyst til, at det sidste deres kæledyr oplever, er en stressende tur til dyrlægen.

  • Dyrlægen til alle avlere med hvalpe- og killingekuld, som synes det er noget af en uoverskuelig udflugt at få mor og unger afsted til klinikken.

Jeg kan tilbyde alle høj faglighed, et behageligt og afslappet besøg, hvor der er tid til at få gjort tingene ordenligt og få snakket grundigt om eventuel sygdom og behandling.

Else Henningsen Mobildyrlægen